Παρέχουμε κατευθυντήριες οδηγίες για τον σχεδιασμό και τη διαρρύθμισης της εγκατάστασης σας (νέας ή υπό ανακατασκευή) καθώς και για την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού και τον σχεδιασμό των ροών (προϊόντων, βοηθητικών υλών, προσωπικού, απορριμμάτων κλπ.).
Στόχος είναι η βέλτιστη οργάνωση των διαφόρων χώρων του κτιρίου με γνώμονα την ισχύουσα νομοθεσία, τις απαιτήσεις υγιεινής και τη λειτουργικότητα της εγκατάστασης.
Εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών σε όλη την Ελλάδα.
© Copyright 2025 | MET Food Consulting | All Rights Reserved | Powered by CRONUS WEB