Προϊόντα Ειδικών Πτηνοτροφικών Εκτροφών (ΕΠΕ) – Έλεγχος και πιστοποίηση
Η ΕΕ έχει θεσπίσει αυστηρή νομοθεσία για τη ρύθμιση των μεθόδων εκτροφής πουλερικών...
Η δισφαινόλη Α στις συσκευασίες τροφίμων αποτελεί κίνδυνο για την υγεία
Η έκθεση των τροφίμων στη δισφαινόλη Α (Bisphenol A – BPA) αποτελεί ανησυχία για την υγεία των ανθρώπων...
Κατευθυντήριες γραμμές του Π.Ο.Υ. για τα μη ζαχαρούχα γλυκακτικά
Είναι σημαντικό να υπάρχει ισορροπία μεταξύ των πλεονεκτημάτων της κατανάλωσης και των πιθανών κινδύνων τους...
Πρέπει όλα τα τρόφιμα που δεν περιέχουν γλουτένη να φέρουν την ένδειξη “χωρίς γλουτένη”;
Μπορεί η ένδειξη "χωρίς γλουτένη" να προκαλέσει σύγχυση στους καταναλωτές;
Τι είναι το ακρυλαμίδιο και γιατί πρέπει να το αποφεύγω;
Μια χημική ουσία παρούσα σε πολλά καθημερινά είδη διατροφής με πιθανές επιπτώσες στην υγεία...
Μολυσματικές προσμείξεις στην αλυσίδα τροφίμων
Πώς κάποιες χημικές ουσίες με τοξικολογικές ιδιότητες μπορεί να καταλήξουν στα τρόφιμα;







